60-jarig jubileum boomfeestdag

Op 22 maart 2017 is het weer Nationale Boomfeestdag. Dit jaar wordt het 60-jarig jubileum gevierd en worden er bomen geplant in het Seringenpark. Zesentwintig leerlingen uit groep 6 van basisschool De Hoeksteen gaan samen met wethouder Ad Verburg 5 bomen planten rondom de vijver in het Seringenpark (aan de kant van de huizen).

Vooraf zal de wethouder op de school een praatje houden voor de leerlingen. De leerlingen laten op hun beurt zien wat ze hebben geleerd. Daarna lopen ze naar de locatie en assisteren een paar leerlingen de wethouder met het planten van de eerste boom. De overige leerlingen worden met het planten geholpen door groenmedewerkers. Als de bomen geplant zijn, onthult de wethouder een herinneringspaal.

Gepubliceerd: 18 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×