Drukke dag voor hulpdiensten

De hulpdiensten hadden het druk op dinsdag in Aalsmeer. ’s Middags werden zij opgetrommeld om naar een adres aan de Uiterweg te gaan. Er is daar een hoeveelheid koolmonoxide gemeten, waardoor een bewoner onwel werd en door het ambulancepersoneel werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

’s Middags rond 17.30 uur mocht het ambulancepersoneel opnieuw opdraven, dit keer omdat er een ongeval plaats had gevonden tussen twee voertuigen op de kruising Burgemeester Kasteleinweg (N196) en de Ophelialaan in Aalsmeer. Een mevrouw werd met nekklachten behandeld in de ziekenauto.
Foto boven: aanrijding op N196 (fotograaf: Davey Photography/ Dewy Langenberg)
Foto onder: koolmonoxideslachtoffer wordt afgevoerd op de Uiterweg (fotograaf: Davey Photography/ Dewy Langenberg)

Gepubliceerd: 14 maart 2017 om 19:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×