Gewelddadige ontvoering in Amstelveen

Donderdagmiddag rond 17.15 uur is op de parkeerplaats bij Health City aan de Amstelveense Van der Hooplaan een persoon op gewelddadige wijze ontvoerd. Volgens de politie zouden gemaskerde mannen iemand met grof geweld uit een auto hebben gehaald en vervolgens in een andere auto zijn gezet, zo meldt RTV Amstelveen. Deze auto zou vervolgens in onbekende richting zijn weggereden.

De politie heeft de parkeerplaats groot afgezet voor forensisch sporenonderzoek aan de auto en directe omgeving. Rond 20.00 uur ’s avonds is de auto weggesleept door de politie en werd er met speurhonden gezocht naar nog meer sporen.

UPDATE:
De politie meldde donderdagavond dat de ontvoerde man is teruggevonden. Rond 21.30 uur werd het slachtoffer door een omstander op straat aangetroffen in de provincie Zuid Holland. Deze persoon alarmeerde direct de politie.
De gewonde man, een Rotterdammer, is een bekende van de politie. Hij bleek gewond en moest medisch worden behandeld.

Het onderzoek is nog in volle gang en richt zich op de toedracht van de wederrechtelijke vrijheidsberoving en wie hier bij betrokken zijn. Meer informatie kan de politie momenteel niet geven.

Foto’s: Davey Photography / Davey Baas

Gepubliceerd: 9 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×