Veel te winnen tijdens DownTown Ophelia

Tijdens DownTown Ophelia, het evenement met een boodschap, dat op zaterdag 18 maart in de Ophelialaan wordt gehouden, is van alles te doen. Maar ook te winnen, want om 11.30 uur en 13.30 uur draait er een Rad van Fortuin met leuke prijsjes. Lootjes zijn in de straat voor slechts € 1,- te koop. Maar wil je echt kans maken op mooie prijzen, dan moet je een lot kopen voor de grote loterij die om 15.45 uur gehouden wordt op het podium. Loten hiervoor zijn te koop voor € 2,50 per stuk. Je kunt naar huis gaan met een mooie 40 inch full HD Led TV, een fiets, een kar vol boodschappen, lunch- en dinerbonnen, gezichtsbehandeling, cadeaubonnen en nog veel meer.

Bedrijfsleven ondersteunt
Naast de vele donaties die Stichting DownTown Ophelia mag ontvangen, zijn veel bedrijven bereid om cadeaus te geven voor het Rad en de loterij. Hiervan gaat de totale opbrengst ook naar de sponsorpot, waarmee naast de eigen activiteiten van de stichting ook Stichting DownSyndroom wordt geholpen. Corrie Loos en Betty van der Vaart zijn beiden op pad gegaan voor giften en daar wordt goed gehoor aan gegeven. “Prachtig hoe ondernemers zich betrokken voelen bij dit goede doel,” zegt de enthousiaste Corrie.

Opera Familia
Van verschillende partijen krijgt de organisatie medewerking en worden er gratis diensten, spullen en kleding voor de modeshow aangeboden. DJ Wally, De Regenboog en Het Meezingteam treden geheel belangeloos op. Aan dit rijtje is nu ook niemand minder dan Opera Familia toegevoegd, want dit muzikale gezin verzorgt de opening om 10.00 uur met ontroerende en swingende nummers. Wethouder Ad Verburg houdt daarna een praatje en er wordt een prachtig kunstwerk als aandenken vanuit Winkeliersverening Ophelialaan onthuld van kunstschilder Michael Glanz met medewerking van Anna Roos.

‘Glazen Huis’ Radio Aalsmeer
Naast onder andere brandweer Amsterdam Amstelland, het Oranjecomité Aalsmeer en kinderboerderij Boerenvreugd, is ook Radio Aalsmeer met een soort ‘Glazen Huis’ aanwezig: verzoeknummers aanvragen tegen betaling die worden aangekondigd door deelnemers aan de actie. Uiteraard met de bedoeling het goede doel te steunen.

Verschillende activiteiten belangeloos
De organisatie is blij met alle sponsors en vrijwilligers en meer dan dankbaar dat ze samen met hen en de winkeliers een mooi evenement kunnen organiseren. Met de 50 kramen op de braderie, de modeshow en alle activiteiten belooft het een gezellige dag te worden. De organisatie hoopt dat er veel publiek naar de Ophelialaan komt, zodat het speciale personeel dat in de winkels, bij de kappers en in de horeca werkt veel te doen heeft.

Foto: deelnemers blij met de hoofdprijs van de loterij (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×