Marike Schneider over dyslexie in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag kon u een herhaling beluisteren van een eerdere uitzending van ‘Door de Mangel’ waarin Aalsmeers eerste dorpsdichter te gast was. Marcel Harting vertelde vanaf zijn puberteit al gedichten te schrijven. Zijn eerste gedichten werden gepubliceerd op Teletekst. “Toen ik werd uitgenodigd door de EO voor een gedichtencompetitie op Radio 3, kwam het besef dat ik wel kan dichten”, aldus Harting. De drie kernwoorden die hem het best beschrijven zijn volgens de poëet creatief, zorgzaam en rustig. De oud-dorpsdichter ontkwam er niet aan om enkele gedichten voor te dragen. Naast gedichten, maakt Marcel ook schepen op zijn jachtwerf Harting.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Op maandag 17 mei was het Ton Nisters die gemangeld werd. Hij heeft ook weer een nieuwe gast gevonden die live plaats neemt in de studio. De 168e gast is Marike Schneider, zij heeft de zoon van Ton begeleid bij zijn dyslexie en Ton wil graag weten wat zij dan allemaal doet. Het antwoord op deze vraag maandag 1 mei om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 april 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×