Voorstelling 'Ticket to Bollywood' geannuleerd

Ticket to Bollywood is een sprankelende show met uitbundige kostuums, vrolijke muziek en fantastische dans. Twintig geweldige dansers tonen de glitter en glamour en de vele prachtige danstradities van India. Helaas gaat de aangekondigde voorstelling in het ‘Crown Theater Aalsmeer’ niet door. Peter van Eick, directeur van Crown Theater Aalsmeer: “Tot onze teleurstelling en ook die van de vele fans gaat de voorstelling ‘Ticket to Bollywood’ op zondag 7 mei niet door. Er is alles aan gedaan door de Nederlandse en de buitenlandse promotor om het door te laten gaan. Helaas is dat niet gelukt en moeten wij de voorstelling annuleren. Ticket to Bollywood hoopt u in de toekomst alsnog te kunnen betoveren.”

Aankoopbedrag retour
Indien u kaarten via Ticketpoint heeft aangeschaft dan ontvangt u van hen bericht. Indien u kaarten heeft gekocht bij een van onze lokale adressen dan kunt u uw aankoopbedrag terug krijgen door een mail te sturen naar tickets@crowntheateraalsmeer.nl met een scan van uw kaartje en o.v.v. uw gegevens en banknummer. U kunt ook uw aankoopbedrag terugkrijgen bij het verkoopadres waar u het kaartje heeft gekocht. Ook voor vragen kunt u mailen met tickets@crowntheateraalsmeer.nl

Gepubliceerd: 12 april 2017 om 19:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×