Klassieke auto's door Aalsmeer

Zaterdag 27 mei kunt u tussen 11.30 en 14.30 uur genieten van maar liefst 120 klassieke auto’s in verschillende klassen en uitvoeringen. Rond die tijd toert namelijk de Autorally “Stelling van Amsterdam” door Aalsmeer. Om 11.30 uur arriveren de klassiekers bij Sous-Terre Aalsmeer aan de Kudelstaartseweg.

Lustrum-editie
Het parkeerterrein tegenover de Watertoren is de verblijfplaats voor alle deelnemers, die zullen genieten van een korte lunch aan de Westeinderplas in Aalsmeer. De rally wordt georganiseerd door Stelling van Amsterdam Rally en in deze lustrum-editie wordt met name de zuidelijke Stelling van Amsterdam aangedaan; een mooi gebied met oer-Hollandse weide en water gezichten.

“Doeken van Sterren”
Binnen in de galerie worden de deelnemers verrast met de tentoonstelling “Doeken van Sterren”, maar daar zal het hen niet om gaan. Het stempeltje dat is waarom ze hier stoppen. Maar Peter van Eick van Sous-Terre hoopt op veel publiek dat wel zal genieten van de tentoonstelling in combinatie met deze auto’s zodat kunst en activiteiten zich met elkaar vermengen.

Gepubliceerd: 23 mei 2017 om 22:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×