Kudelstaart veilt voor Kudelstaart

De Stichting Kudelstaart voor Kudelstaart veilt zaterdagavond 13 mei voor Kudelstaart. Vanaf 20.00 uur wordt in het Dorpshuis de jaarlijkse veiling gehouden met als doel: geld bijeenbrengen voor Kudelstaartse clubs en verenigingen. Het wordt traditiegetrouw een hele leuke avond waarop heel Kudelstaart (oud en nieuw, jong en oud) van harte welkom is om wat moois op de kop te tikken.

Elk wat wils
Tijdens de veilingavond komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs. De kavellijststaat vanaf vandaag op de website en Facebook. Daarmee kunnen bezoekers van deze gezellige avond (aanvang 20.00 uur en inloop om 19.45 uur) zich vooraf een beeld vormen over kavels waar ze belangstelling voor hebben.

300 voor 300.000
Lokale veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zijn ervaren in de wisselwerking met de zaal. Ze kennen hun pappenheimers en weten met een kwinkslag een mooi kavel bij de juiste bieder te krijgen. Als die 300 kavels bij elkaar meer dan 12.000 euro opbrengen (en dat wordt wel gehoopt), dan wordt de grens van 300.000 euro in zeventien edities overschreden. De gelukkige bieder wacht een leuke verrassing.

Burgemeester en zanger
Een van de kavels is burgemeester Jeroen Nobel die zich beschikbaar stelt voor een handeling ten behoeve van de koper. Niet alleen de burgemeester komt naar het dorpshuis, maar ook zanger Rick van der Kroon die eveneens ‘te koop’ is op de veiling. Hij zal zaterdagavond met enkele nummers optreden.

Lokale doelen
Lokale verenigingen en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs. De opbrengst van de veiling zal, meer nog dan in het verleden, ten goede komen aan lokale doelen in Kudelstaart zelf.

Foto: Veilingmeesters Dick Venema (r) en Gert Ubink komen verrassend voor de dag (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 mei 2017 om 22:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×