Speciaal radioprogramma Dodenherdenking

Op donderdag 4 mei is het in heel Nederland om 20:00 twee minuten stil. Radio Aalsmeer maakt een speciaal radioprogramma omtrent de herdenkingen in Aalsmeer en Kudelstaart. Vanaf het Raadhuisplein in Aalsmeer wordt er tevens geschakeld met verslaggevers bij de plechtigheden in Kudelstaart en in Aalsmeer Oosteinde. Er is onder meer een interview met de burgemeester in Aalsmeer, we spreken Dick Kuin in Kudelstaart en Ulla Ulrich over de geplande festiviteiten op Bevrijdingsdag. De uitzending is in handen van Esther Sparnaaij en Anna-Maria Mantel, verslaggevers Kim Maarse en Lennart Bader in Kudelstaart en Sem van Hest in Oosteinde. Het radioprogramma is tussen 19.00 en 21.00 live te beluisteren en na afloop terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 2 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×