Vrijwilligers gezocht voor Spinning Estafette

Op 24 juni as, de dag van Bandjesavond, wordt er overdag op het Raadhuisplein een groots Spinning evenement georganiseerd. De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF Kankerbestrijding.  Ondernemend Aalsmeer en de organisatoren van Bandjesavond hebben de organisatie op zich genomen maar om alles in goede banen te leiden en alles te kunnen realiseren zijn er heel veel vrijwilligers – jong en oud – nodig.

Vervoer en mankracht
Voor de Spinning Estafette gebruiken we 100 spinningfietsen, in bruikleen gegeven door vier Sportscholen. Die fietsen moeten wel opgehaald en teruggebracht worden, dus daar hebben we de nodige mankracht voor nodig. Tijdens het ‘spinnen’ zijn er vrijwilligers nodig die fruit schoonmaken en dat – samen met flesjes water – aan de deelnemers uitdelen.

Fiets Simulator
Naast de spinningfietsen komt er een springkussen voor de allerkleinsten en een kinderparcours waar kinderen met stepjes rondjes kunnen maken. Voor de oudere jeugd en iedereen die maar wil staat er een Fiets Simulator opgesteld, waarbij fietsers het tegen elkaar kunnen opnemen en kunnen strijden om de snelste tijd. Voor deze attracties zijn vrijwilligers nodig om alles te regelen, af te rekenen, etc.

Racen
Op 13 mei a.s. staat KWF Aalsmeer op de Voorjaarsmarkt met een kraam in de Zijdstraat. Net als vorig jaar zal daar een autoracebaan worden opgesteld waar jong en oud tegen elkaar kunnen racen, maar ook kan men daar alle informatie krijgen over de taken van vrijwilligers voor de Spinning Estafette of andere evenementen.

Schroom niet om even binnen te lopen om te zien wat u kunt doen voor het KWF Aalsmeer. Met een paar uurtjes van uw tijd zijn we al enorm geholpen. Wilt u een paar uur ‘in actie zijn’ voor het KWF om dit evenement mogelijk te maken dan kunt u zich ook aanmelden en/of informatie krijgen via www.kwfaalsmeer.nl/spinning

Bron en foto: KWF Aalsmeer

Gepubliceerd: 10 mei 2017 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×