Bandjesavond weer ouderwets gezellig

Op zaterdag 24 juni organiseerden Café Bar Joppe, Bar Restaurant de Praam, Restaurant het Wapen van Aalsmeer en Restaurant de Jonge Heertjes i.s.m. ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een gezellige Bandjesavond op het Raadhuisplein. Vanaf 20.00 uur werd het steeds drukker en speelden er twee bands op het podium voor het gemeentehuis. Aan beide zijden van het plein waren bars te vinden waar men terecht kon voor een drankje. De Band Soul Solution maakte Bandjesavond 2107 tot een swingend topfeest met oude vertrouwde SOUL krakers. Voor het goede doel De geplande Spinning Estafette welke Ondernemend Aalsmeer in samenwerking met KWF Aalsmeer wilde organiseren op 24 juni a.s. ging helaas niet door omdat er te weinig aanmeldingen zijn. De organisatie van Bandjesavond besloot daarom besloten een deel van de opbrengst te schenken aan het KWF.

Foto’s: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 25 juni 2017 om 12:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×