Bibliotheek zoekt vrijwilligers

De Bibliotheek Amstelland zoekt representatieve, sociale gastheren en -vrouwen voor haar nieuwe Selfservice-uren in diverse vestigingen, waaronder Aalsmeer. Hartelijke vrijwilligers mét mensenkennis die de rol van gastheer of gastvrouw met plezier willen vervullen.

Grote toegevoegde waarde
De Bibliotheek Amstelland wil een organisatie zijn van grote toegevoegde waarde. Een verrijkende plek voor jong tot oud, om te ontspannen, te leren of verrast te worden. Een inspirerende plek met een groeiend aanbod van educatieve en culturele programma’s. Een toegankelijke plek met bovendien openingstijden die nog beter aansluiten op behoeften van klanten.

Selfservice-uren
In de vestigingen Amstelveen Stadsplein en Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn, verruimt de bibliotheek per 3 juli de openingstijden door Selfservice-uren in te voeren. Vanaf dat moment biedt de bibliotheek in alle vestigingen twee serviceniveaus aan, elk op verschillende uren. Eén inclusief de bibliotheekprofessionals, bij wie de klant voor een breed scala aan vragen terecht kan én de Selfservice waarbij de klant zelfstandig gebruik kan maken van de bibliotheekfaciliteiten.

Vrijwilligerswerk
Het gaat hier om vrijwilligerswerk, maar de bibliotheek stelt hier graag iets tegenover. Na kennismaking en wederzijdse overeenstemming, volgt een instructieprogramma en een bezoek aan de vestiging van uw keuze. Heeft u interesse? Dan kunt zich aanmelden via de website www.debibliotheekamstelland.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@debibliotheekamstelland.nl of bellen naar 020 – 6414126.

Gepubliceerd: 13 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×