Bloemenbal gaat niet door

Dinsdag heeft de Lionsclub Aalsmeer Ophelia een moeilijke beslissing moeten nemen: het eerder aangekondigde Bloemenbal gaat niet door. Als reden daarvoor heeft de club op de tegenvallende kaartverkoop.

Paula van Harskamp: “Wij hebben er alles aangedaan om het Bloemenbal op de kaart te zetten en zijn erg teleurgesteld, want we hadden écht gehoopt op meer animo vanuit Aalsmeer en omstreken. We vinden het moeilijk een conclusie te trekken waarom er niet voldoende animo is. Een nieuw evenement heeft wat meer tijd nodig om bekendheid te krijgen en misschien zijn er teveel activiteiten in Aalsmeer? ”

Focus op het dagprogramma
De Lionsclub gaat zich nu focussen op het dagprogramma op 17 juni a.s. bij The Beach. Zij heeft zich voor deze dag aangesloten bij het Aalsmeer Flower Festival. The Beach is 17 juni van 11.00-17.00 uur één van de festivallocaties van het Aalsmeer Flower Festival. Tijdens het festival zijn hier allerlei bloemrijke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen een eigen bloemstukje, of een bloementaartje voor vaderdag maken. Voor kinderen, maar ook volwassenen: maak je eigen bloemsieraad, Ibiza haarband of versier je hoed. In de oude veilingzaal wordt historisch filmmateriaal vertoond en er is op verschillende tijdstippen een rondleiding. In het veilinggebouw komen ook leuke kraampjes met alles over bloemen, Annemieke Rozenberg met keramiek, Afke Borgman met mooie schilderijen, Glas graveren en nog veel meer moois.

Bron: Lionsclub Aalsmeer Ophelia

Gepubliceerd: 7 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×