Giga jacht door ringvaart: magnifiek gezicht

Vrijdagavond viel er iets bijzonders te aanschouwen op de ringvaart. Er ging een groot jacht in aanbouw onder begeleiding van een vaarweginspecteur van de provincie Noord-Holland door de ringvaart. Bestemming: Koninklijke De Vries Scheepsbouw B.V. Omstreeks 20.30 uur ging het transport langs de laatste brug.

Het grote jacht paste precies langs de brug en daardoor duurde het langer eer deze gepasseerd was. Op de brug stonden ook medewerkers te controleren of de zijkant van de brug niet geraakt zou worden. Misschien enige hinder voor het overige verkeer, maar wel een magnifiek gezicht.

Foto’s: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 24 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×