Reconstructie Weteringstraat en Gedempte Sloot van start

Maandag 26 juni starten de werkzaamheden met het vervangen van de riolering en het herinrichten van de openbare buitenruimte van de Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer. De omwonenden en bedrijven zijn al eerder hierover geïnformeerd. De riolering is in deze straten aan vervanging toe. Ook de huisaansluitingen naar het riool zullen worden vernieuwd. De gemeente adviseert bewoners/eigenaren om het gedeelte binnen de eigendomsgrens te controleren en indien nodig te vervangen.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden worden delen van de straat gefaseerd afgesloten. Auto’s zullen tijdelijk elders geparkeerd moeten worden. De woningen en bedrijven blijven altijd per voet bereikbaar in het afgesloten gedeelte door tijdelijke voorzieningen neer te leggen.

Fasering
De Weteringstraat wordt in 4 fasen uitgevoerd. Fase 1 start 26 juni a.s. bij de Studio’s Aalsmeer. De werkrichting is naar de Zijdstraat toe. Voor fase 2 is de start aan de Zijdstraat. De werkrichting is naar de Gedempte Sloot toe. De Gedempte Sloot wordt in 2 faseringen uitgevoerd. De werkzaamheden duren zeker tot het einde van het jaar, maar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het waterleidingbedrijf PWN zal haar werkzaamheden tegelijkertijd laten plaats vinden met de reconstructie Weteringstraat.

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 20 juni 2017 om 20:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×