Alarm om omgeslagen boot en gaslek

De hulpdiensten in Aalsmeer hadden vrijdagmiddag 14 juli een drukke middag. Eerst werd er even na de lunch groot alarm geslagen. Er zou een boot op de Westeinderplas ondersteboven ronddrijven, waarna de politie, brandweer en ambulance zich naar de Poel spoedden.

Met de brandweerboot is de plas afgezocht en zelfs de opgeroepen traumahelikopter heeft rondgekeken, maar er is geen omgeslagen boot aangetroffen. Mogelijk heeft de melder het verkeerd gezien.

Gaslek
Vlak daarna volgde er weer een alarm. Dit keer betrof het een gaslek. Vanwege de opbouw van een grote tent op het Molenplein, werden er pennen tussen de stenen geslagen, waarbij een gasleiding is geraakt. De brandweer heeft metingen verricht en een deel van de straat afgezet. Het gasbedrijf heeft vervolgens de gasleiding gedicht.

Foto: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 14 juli 2017 om 18:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×