‘Let’s Go’ even terug in Sinterklaas sferen

Tijdens de zomervakantie hoef je Laurens en Kim niet te missen. Iedere vrijdag hoor je namelijk een hele aflevering terug die in het afgelopen schooljaar is gemaakt. Deze vrijdag draaien we de kalender terug naar 25 november 2016. Deze uitzending is speciaal vanuit Spanje aangevraagd om terug te luisteren. Namelijk, door de Echte Pieten. Zij traden destijds op in ‘Let’s Go’ met Van Links, Naar Rechts. Het was super gezellig in de stduio, want Sinterklaas kwam ook nog langs. Verder hoorde je in deze uitzending leerlingen van de Graankorrel uit Kudelstraat, zij hadden net de titel Milieuhelden gewonnen en kwamen daarover vertellen in de studio.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 25 juli 2017 om 14:09 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×