Terugspoelen naar december in 'Let's Go'

We blijven een beetje in de winter hangen, vorige week hoorde je namelijk nog eens de Echte Pieten terug, maar dit keer gaan we terug naar 16 december. Rick van der Zwaard was te gast en ook toen nog kinderburgemeester Sophie. Rick kwam alles vertellen over de wintermarkt die hij samen met zijn klasgenoten organiseerde op de Westplas MAVO. Met Sophie sprak Kim over haar eerste maanden als kinderburgemeester van Aalsmeer. Wat had ze allemaal al gedaan en wat stond er nog op haar wensenlijstje? Je hoort het vrijdag in de herhaling van ‘Let’s Go’!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Sam Keessen

Gepubliceerd: 31 juli 2017 om 23:18 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×