Ben jij de nieuwe minigolf kampioen van Aalsmeer?

Jarenlang organiseerde Midgetgolfclub Aalsmeer het Aalsmeers Kampioenschap voor recreanten. De afgelopen jaren vond er echter geen kampioenschap meer plaats. Tijd om daar verandering in te brengen, dachten ze bij de club. Gedreven door de positieve reacties die ieder jaar weer komen na het jaarlijkse toernooi van de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers, is het tijd om het het stof van het Aalsmeers Kampioenschap af te blazen.

Verken de baan en de club
De minigolfbaan zelf kan ook op goede reacties rekenen en met het organiseren van het kampioenschap hoopt men Aalsmeerders weer in contact te brengen met het minigolf. Op zaterdag 2 september gaan er om 10.00 en 11.00 groepjes de baan in met een begeleider van de club. Zo kan de baan alvast verkend en bespeeld worden om voor te bereiden op de wedstrijd.

Meedoen
Het Aalsmeers Kampioenschap voor recreanten vindt plaats op 9 september om 13.00. U kunt aan beide dagen deelnemen, of slechts 1 van de twee dagen. Deelnemers kunnen zich met een teamnaam en de namen van de spelers aanmelden via email: mgc.aalsmeer@hetnet.nl. Aanmelden kan uiteraard ook in het clubhuis aan de Beethovenlaan. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 september. Bel voor eventuele vragen naar 0297-340433 of 06-28925794

Gepubliceerd: 14 augustus 2017 om 13:32 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×