Hoe de gestolen praam gevonden werd

Onlangs bleek een praam gestolen te zijn in Aalsmeer. Onder meer SPIE-radio op Radio Aalsmeer besteedde er aandacht aan. Zeer vlug werd de praam van de Ketelbinkies echter weer teruggevonden. In deze video van de handhaving in Aalsmeer hoort u wijkagent Erik van den Brun en twee handhavers bijpraten over de teruggevonden praam.

Een boeiend gesprek
Verder vertelt Van den Brun kort over zijn eigen werkzaamheden als zijnde politie-agent en het verschil tussen handhaving en politie. De wijkagent schuift ook met enige regelmaat aan in het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ voor zijn rubriek ‘Een boeiend gesprek’, waarin hij lokale zaken bespreekt.

Foto: screenshot Youtube

Gepubliceerd: 18 augustus 2017 om 14:14 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×