Hoe de gestolen praam gevonden werd

Onlangs bleek een praam gestolen te zijn in Aalsmeer. Onder meer SPIE-radio op Radio Aalsmeer besteedde er aandacht aan. Zeer vlug werd de praam van de Ketelbinkies echter weer teruggevonden. In deze video van de handhaving in Aalsmeer hoort u wijkagent Erik van den Brun en twee handhavers bijpraten over de teruggevonden praam.

Een boeiend gesprek
Verder vertelt Van den Brun kort over zijn eigen werkzaamheden als zijnde politie-agent en het verschil tussen handhaving en politie. De wijkagent schuift ook met enige regelmaat aan in het radioprogramma ‘Vrijdagavondcaf√©’ voor zijn rubriek ‘Een boeiend gesprek’, waarin hij lokale zaken bespreekt.

Foto: screenshot Youtube

Gepubliceerd: 18 augustus 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×