Wethouder en molenaar Jop Kluis in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag werd makelaar en taxateur Karin Eveleens gemangeld in de talkshow ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. De in Aalsmeer geboren en getogen Aalsmeerse vertelde een uur lang over haar jeugd, opleiding, hobby en werk, uiteraard afgewisseld met haar muziekkeuze. Ze noemde zichzelf sociaal, leergierig en enthousiast. Het door Eveleens meegebrachte voorwerp was een deel uit de serie ‘Aalsmeerse Stambomen’. “In dit boek staat de stamboom van mijn familie. Een unieke serie in de wereld, die zelfs in de verzameling van de Mormonen in de VS is opgenomen”, aldus de makelaar. Eveleens is al 20 jaar secretaris van de Stichting Oud Aalsmeer en doet dat nog altijd met veel plezier. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Jop Kluis
De laatste gast in de reeks herhalingen is wethouder en molenaar Jop Kluis. Hij was op 12 december jl. de 150ste gast in de Aalsmeerse talkshow. Hij werd uitgenodigd door partijgenoot René Martijn. Van zijn collega wilde hij graag weten hoe je molenaar kunt worden. “Ik hoop dat hij het niet alleen over politiek gaat hebben, maar ook over zijn hobby’s muziek en de korenmolen De Leeuw. Het antwoord op deze vraag komende maandag om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 augustus 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×