Lancering website ‘Ongehinderd’

Donderdag 5 oktober om 15.30 uur zal Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg in De Oude Veiling de website van ‘Ongehinderd’ in gebruik nemen. ‘Ongehinderd’ is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland en zal ook uitleg geven over de site en de app en alle vragen beantwoorden..

Bijna 15% van de inwoners van Gemeente Aalsmeer heeft een lichamelijk beperking. Dit zijn blinden en slechtzienden, mensen die slecht ter been zijn, rolstoelgebruikers, doven en slechthorenden. Zij kunnen via de app en website zien welke locaties toegankelijk zijn. In de komende weken worden er steeds meer locaties uit Aalsmeer toegevoegd in de ‘app’. Zelf kunt u ook uw steentje bijdragen door middel van het downloaden van de app en uw favoriete plekjes te beoordelen.

Wilt u kans maken op een leuk en ongehinderd avondje uit? Plaats dan vóór de lancering in Aalsmeer een beoordeling in de Ongehinderd app/website via www.ongehinderd.nl en maak kans op een geheel verzorgde avond in ‘Het Wapen van Aalsmeer’.

Bron en foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 september 2017 om 21:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×