Muziek, voetbal en de Grote Clubactie in ‘Let’s Go’

Vrijdag sport en muziek bij Kim en Laurens. Het ging de vorige keer al een beetje over het jeugdmuziekconcours. Dat wordt in oktober georganiseerd door Kunst & Cultuur Aalsmeer. Kim is erg nieuwsgierig geworden en heeft Wilbert Streng uitgenodigd om hier meer over te vertellen. Wat betreft sport is het tijd om na de Oranjeleeuwinnen die Europees Kampioen voetbal werden het meidenvoetbal meer onder de aandacht te brengen. Vrijdag komen er allemaal voetbalmeiden van RKDES vertellen hoe leuk de sport is en welke actie ze deze maand op de planning hebben staan. Verder is Kim op zoek naar clubs en verenigingen die mee gaan doen aan de Grote Clubactie en het leuk vinden om met hun jeugdleden langs te komen in de studio. Mail dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 18 september 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×