'That's Life' geheel in teken van Kunstroute

Voor Jenny Piet en Wilbert Streng volgt er ook een feestweekend: de jaarlijkse Kunstroute vindt weer plaats in Aalsmeer! Daarom staat deze editie van ‘That’s Life’ daar volledig van in het teken met kunst en muziek. Sunny Neeter (Hornweg) komt vertellen over haar kunst en kunstenaars bij haar locatie, Judith Keessen (Uiterweg) komt met een primeur waarvan je via de That’s Life Facebookpagina donderdag al een voorproefje krijgt. Wilbert Streng neemt zelf ook deel aan de Kunstroute, en wel als zanger. Samen met Lisa Kaaijk zal hij moderne en klassieke nummers ten gehore zal brengen en misschien zelfs in de uitzending.  Ook te gast Tobias en Trudy Rothe die met Kunstkas een nieuwe locatie zijn op de route.

Verder te gast Dorit Klomp die bij zowel Otto als de Historische Tuin zal exposeren. Judith Glasbeek is fluitiste en komt met 2 muzikanten live spelen als voorproefje op zondag bij Otto. Uiteraard kan ook de organisatie van K&CA Kunstroute niet ontbreken, Ulla Eurich brengt het laatste nieuws. Tenslotte kunstenaars Michael Glanz en Ramon en Melvin Kinkel die in het weekend bij de Watertoren te vinden zijn. Dit alles donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in ‘That’s Life’ met Jenny Piet en Wilbert Streng, radiotechniek door Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 september 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×