Grenzen van de zorg en die verleggen bij ‘Echt Esther’

Donderdag 19 oktober zitten zorgverleners Mariëlle Wegman, Annette Hoorn, Moos Putto en Wilma Klijn aan tafel bij ‘Echt Esther’. Het uurtje radio staat geheel in het teken van de grenzen van de zorg verlener vanuit diverse disciplines. Mariëlle Wegman is werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg. In die praktijk ziet zij regelmatig dat grenzen worden verlegd en er soms levensverlengend wordt gehandeld. Annette Hoorn heeft een praktijk voor jeugd coaching, systemisch werk en orthomoleculair advies. Van hieruit begeleidt zij gezinnen en kinderen op holistische wijze. Moos Putto werkt sinds 26 jaar werkzaam in de psychiatrie. Op dit moment als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de crisisdienst , dat doet zij voornamelijk buiten kantoor uren.  Wilma Klein werkt al 15 jaar in de zorg. Gewerkt in de somatiek, revalidatie, en ook in de thuiszorg. Op dit moment werkt zij op een psychogeriatrie (PG) afdeling. Heeft u nu al een vraag voor deze dames? Dat mag, stel uw vragen via het email adres esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Presentatrice Esther Sparnaaij (Radio Aalsmeer/Arjen Vos)

Gepubliceerd: 16 oktober 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×