Griezelen op kinderboerderij Boerenvreugd

Aanstaande zondag, 22 oktober kunnen bezoekers lekker griezelen op kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer. Een leuk en gezellig familie-evenement waarbij de jonge bezoekers van de kinderboerderij centraal staan. De activiteiten op deze dag zijn een beetje spannend maar vooral leuk.

Er zijn griezelspelletjes, zoals heksenneus-prikken, het spinnenblaasspel, de griezelige voelkim en monster-blikgooien. Speciaal voor deze dag is er een griezelgrot die zeker een bezoekje waard is. Papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook mee naar binnen!
Lekkere griezelige snoepjes zijn te koop bij de heksen in de snoepjeskraam, zij delen ook zelf gebrouwen heksendrank (limonade) uit.

In de schminkhoek worden de kinderen omgetoverd tot enge griezels of lieve heksen. De kinderen kunnen over het hele boerderijterrein op zoek naar pompoenen. Aan de pompoenen hangen vragen die te maken hebben met griezelen. De pompoenenspeurtocht is voor het hele gezin!

Knutselen mag tijdens een boerderij-evenement niet ontbreken. Deze keer maken we vleermuizen en de knutselwerkjes mogen zoals altijd mee naar huis. Over vleermuizen is ook informatie te vinden in de infohoek in de stolp. Een leuke, leerzame minitentoonstelling die zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen.

De activiteiten vinden plaats tussen 11 uur en 15 uur. Kinderen die het leuk vinden, mogen verkleed komen. De grote verwarmde tent is weer neergezet op het boerderijterrein, zo kan de activiteit ook bij slecht weer gewoon doorgaan! Kinderboerderij Boerenvreugd heeft een vernieuwde parkeerplaats aan de Beethovenlaan 118, en er zijn recentelijk ook nieuwe fietsenrekken geplaatst.

Bron: kinderboerderij Boerenvreugd (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 oktober 2017 om 22:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×