Fietsenmaker Robert van der Meer in ‘Door de Mangel’

Op de eerste maandag in oktober ontving presentator Elbert Huijts samen met technicus Edgar van Hazendonk hortensiakweker Ard van Klaveren. De op Kudelstaart gerichte Kwakelaar was de 183ste gast in de wekelijkse talkshow. De kweker vertelde eigenaar te zijn van een familiebedrijf aan de Hoofdweg. De vader van Ard vervuld nog steeds een belangrijke rol in het bedrijf, maar is met zijn vrouw ‘uit huis gegaan’. Hierdoor woont het gezin van Ard nu in de ouderlijke woning voor het bedrijf. Als hobby hockeyt Van Klaveren en is tuinieren een ware passie. “Ik heb het zelfs geschopt tot beheerder van de stadswijngaard van Amsterdam”, aldus de hobbywijnboer, die in zijn vakanties ook nog eens graag op de racefiets een bekende Europese berg beklimt.
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Ook Ard is op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Het kostte hem wat moeite, maar uiteindelijk vond hij een opvolger. De hobbywielrenner heeft zijn fietsenmaker uitgenodigd deze week naar de studio te komen. Robert van der Meer van ‘Meer voor Fietsen’ in Kudelstaart zal natuurlijk uitgedaagd worden meer te vertellen over racefietsen en zullen de presentatoren hem vragen hoe het is om als zelfstandig ondernemer te overleven.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 oktober 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×