Bedenker “The RESET-methodes” te gast in ‘Door de Mangel’

Deze week stapte ‘Door de Mangel’ in de wereld van yoga. Afgelopen maandag was Aletta van Oostveen van Yogaletta te gast in de Aalsmeerse talkshow. De in Amsterdam-Noord geboren yogadocente wilde graag logopediste worden, maar begon na haar schooltijd als officemanager. Via de sportschool kreeg zij steeds meer met body & mind te maken. Diverse cursussen, zelfs in Amerika, is zij zo’n twee jaar geleden een eigen yogastudio begonnen. “In de huidige maatschappij hebben we te weinig echt contact. Ik hoop daar wat verandering in aan te kunnen brengen”, aldus Van Oostveen. Als hobby danst de Aalsmeerse graag, studeert ze voor haar plezier en bezoekt ze met haar kinderen diverse musea.

Ook Aletta heeft een nieuwe interessante gast gevonden. Aanstaande maandag zal Gilbert Theman naar de studio komen. “Hij volgt nu yogalessen bij mij, maar heeft in het verleden mijn zoontje ‘Swot-lessen’ gegeven”, aldus Aletta. Themen geeft trainingen en schrijft een boek over loslaten. Ook is hij bedenker van ‘The RESET-methodes’. Van Oostveen wil graag dat hij daar meer over vertelt: “Ik hoop ook dat hij mij als eerste een gesigneerd exemplaar overhandigd tijdens een signeersessie in mijn studio.” Zijn antwoord op deze vragen hoor je maandag 13 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 november 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×