Sinterklaas is weer in Aalsmeer

Sinds zaterdag 18 november is Sinterklaas weer in Aalsmeer. Met de Pakjesboot 2 en 5 kwam de Goedheiligman onder een dreigende hemel via de Ringvaart aan bij het Zorgcentrum Aelsmeer. Dit intocht dit jaar was een compleet circus, letterlijk en figuurlijk. Met alle Pieten was er ook een circustijger met oppassers meegekomen. De Burgerzaal in het gemeentehuis was heel toepasselijk omgebouwd tot een circuspiste.

Burgemeester Nobel ontving samen met kinderburgemeester Derek de Sint met zijn hele circus. Gelukkig werd de ontsnapte tijger met door de kinderen gebakken pepernoten gevangen. Dit allemaal op de radio verslagen door een groot team verslaggevers van Radio Aalsmeer.

En, zo beloofde Sinterklaas, iedereen mocht ’s avonds zijn schoen zetten!

Foto’s: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 19 november 2017 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×