'Absoluut Aalsmeer' nieuwe partij in Aalsmeer

Op donderdag 21 december is Aalsmeer weer een politieke partij rijker. Op de kortste dag van het jaar is de oprichtingsakte gepasseerd bij de notaris. De nieuwe partij heeft de naam “Absoluut Aalsmeer” meegekregen en is opgericht door Dick Kuin, Peter Smolders en Martijn Schok. De eerste twee hebben hun politieke ervaring opgedaan bij Aalsmeerse Belangen, dat niet meedoet aan de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Concept lag al klaar
Dick Kuin had eerder al de gelederen van AB verlaten en ging alleen als ‘Lijst Kuin’ verder in de gemeenteraad. Bij ‘Aalsmeer Vandaag’ liet Kuin op tekenen dat hij, omdat het al een tijd rommelde in de AB-fractie, zo’n drie maanden geleden al een concept oprichtingsakte had laten maken. Kuin wil graag iets doen aan de de topnotering die Aalsmeer inneemt als moeilijk bestuurbare gemeente.

Absoluut Aalsmeer
“Met het woord ‘absoluut’ kun je heel veel kanten op, dus dat is het geworden. ‘Absoluut Aalsmeer’ en niets anders. Ik ben nu hard bezig om op papier te zetten over wat wij de komende jaren belangrijk vinden voor Aalsmeer en over hoe we daar mee om willen gaan. Het wordt zeker geen groot dichtgetimmerd verkiezingsprogramma,” laat Kuin op ‘Aalsmeer Vandaag’ weten. Mensen voor op de verkiezingslijst kan Kuin nog wel gebruiken.

Bron: Aalsmeer Vandaag
Foto: Dick Kuin als muzikant (eigen foto Facebook)

Gepubliceerd: 23 december 2017 om 16:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×