D66 ook klaar voor verkiezingen

De titel van het ambitieuze programma waarvoor D66 zich in de komende raadsperiode in Aalsmeer en Kudelstaart gaat inzetten is getiteld ‘Kansen voor iedereen’. Zoals bij D66 gebruikelijk bepaalden de leden per e-voting de plaats van de kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren werd die volgorde in de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Het Programma ‘Kansen voor iedereen’ is hun opdracht voor de komende vier jaar.

Lijsttrekker is Wilma Alink-Scheltema zegt voor vier zetels te gaan. “Ik heb er zin in om met dit sterke team campagne te voeren. Onze ambitie is ‘Kansen voor iedereen’. Kansengelijkheid is nog lang geen realiteit in deze gemeente. Daarom zetten we volop in op preventie, goed onderwijs, een sterke circulaire economie met veel nieuwe kansen op werk en een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen prettig en betaalbaar kan wonen.” En zoals we kennen van de Democraten krijgen inwoners een stevige vinger in de pap.
Nummer twee op de lijst is de ervaren Willem Kikkert en op drie Judith Keessen. Lijstduwer is Stefanie van Vliet.

4. Pim van Riet
5. Sybrand de Vries
6. Joop de Ruiter
7. Jeffrie van der Tol
8. Heleny Wingelaar
9. Harry Stokman
10. Marco Brouwer
11. Ulla Eurich
12. Quinten Bunschoten
13. Sem van Hest
14. Rik Rolleman
15. Frank Steijn
16. Stefanie van Vliet

Op de foto staand v.l.n.r. Jeffrie van der Tol, Joop de Ruiter, Wilma Alink-Scheltema, Pim van Riet; zittend v.l.n.r.: Judith Keessen, Sybrand de Vries, Willem Kikkert, Heleny Wingelaar.

Gepubliceerd: 8 december 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×