Kerstvakantie Kick Off bij ‘Let’s Go’

Je kerstvakantie kan niet beter beginnen dan met een gezellig uurtje ‘Let’s Go’. Natuurlijk staat deze uitzending helemaal in het teken van kerstmuziek. Kim en Joey hebben de allerleukste kersthits voor je uitgezocht en klaargezet. Ook DJ Faystje heeft haar favoriete kersthit uitgezocht. Maar jij kunt ook je favoriete kersthit aanvragen! Dat doe je door vrijdag tijdens de uitzending te bellen met de studio van Radio Aalsmeer of door even een berichtje achter te laten op de ‘Let’s Go’ Facebookpagina. Bellen naar de studio mag ook als jij heel graag nog iemand de kerstgroetjes wilt doen. Wil je je beste vriend(in) bedanken voor de superleuke kerstkaart? Of je juf een fijne kerstvakantie wensen? Dat kan! Bel vrijdag naar de studio en dan kan je dit gewoon zelf doen. Mailen mag ook naar letsgo@radioaalsmeer.nl dan leest Kim jouw groetjes en/of wens gewoon voor.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 18 december 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×