Originele videoclip Aalsmeerse brandweer gaat viral

Dat Aalsmeer een actief en hardwerkend brandweerkorps heeft, weten we al heel lang, maar ze scoren ook hoog op het gebied van originaliteit. Met een uiterst originele video wensen zij iedereen een ‘veilige kerst en een gelukkig nieuwjaar’.

Naar Amerikaans voorbeeld hebben de brandweerlieden een filmpje gemaakt dat momenteel ‘viral’ gaat op internet. In de video zijn vijf brandweerwagens te zien die geparkeerd staan in de Aalsmeerse kazerne. Op de klanken van de bekende kerstklassieker ‘All I Want for Christmas Is You’ van Mariah Carey, beginnen de zwaailichten van de wagens op de maat van het nummer te knipperen.

Paul Hoek en Justin Meuleman zijn de makers van de clip en zijn wel even aan het knutselen geweest. Zeker toen tijdens de ‘productie’ de mannen moesten uitrukken en daarna de auto’s weer anders stonden.

Update: Op zaterdagavond is de video op YouTube al meer dan 400.000 keer bekeken. Bekijk de clip hierboven.

Gepubliceerd: 21 december 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×