RKDES-trainer Donker verlengt contract niet

Jesse Donker zal zijn contract bij het Kudelstaartse RKDES komend seizoen niet verlengen. Dit maakte de coach afgelopen dinsdagavond bekend aan het bestuur en de spelersgroep van de derdeklasser. De hoofdreden voor de in 2015 aangetrokken trainer om te vertrekken zijn zijn sportieve ambities. De aanvoerder van het team Roy Endhoven zegt op de website voetbalinalsmeer.nl: “Dit komt als een verrassing, erg jammer.”

De 37-jarige trainer gaf aan het geen makkelijke beslissing te hebben gevonden. Hij wil zich echter doorontwikkelen. Een groei die RKDES naar het idee van Donker blijkbaar (nog) niet kan bijhouden.

Een nieuwe club is nog niet in beeld. Eerst wil Donker nog een aantal maanden ‘vlammen’ met RKDES. De club zegt de ambities te begrijpen en gunnen de oefenmeester het allerbeste.

De club zal nu op zoek moeten naar een nieuwe trainer. De Technische Commissie van RKDES zal hierin ook nu weer worden bijgestaan door een groep ‘wijze mannen’ bestaande uit Eric Zethof (oud-trainer), Michael Buskermolen (oud-speler RKDES, AZ’67), Ben vd Ham en Hans van Kasteren (coördinator jeugdopleiding).

Bron: voetbalinaalsmeer.nl
Foto: Jaap Maars

 

Gepubliceerd: 21 december 2017 om 8:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×