Aanmelden van acties voor Let´s Make Memories

Op 24 maart a.s. wordt door zes lokale omroepen: Radio Aalsmeer, MeerRadio, RTV Amstelveen, Rick FM (Uithoorn), JammFM (Ouderkerk a/d Amstel) en Radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) actie gevoerd t.b.v. de Stichting Living Memories onder de naam Let’s Make Memories.

Het is de bedoeling dat o.a. in Aalsmeer sportverenigingen, scholen en andere organisaties lokaal acties gaan organiseren op die dag met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Living Memories. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: auto’s wassen, plantjes verkopen, statiegeldflessen inzamelen, sponsorlopen enz.

Van deze acties zal live verslag worden gedaan in de speciale uitzending die op dag op al deze omroepen integraal wordt uitgezonden. Daarnaast zal op de centrale locatie in de Studio’s Aalsmeer, nabij de studio van Radio Aalsmeer een spinning-marathon gehouden worden waarvoor zich gesponsorde teams kunnen opgeven.

Al deze acties kunnen vanaf heden worden doorgegeven via een speciale website: www.letsmakememories.nu. Ook kunnen via deze website de sponsorteams voor de Spinning-marathon worden opgegeven.

Stichting Living Memories biedt terminaal zieke kinderen tot 18 jaar de mogelijkheid hun levensverhaal vast te leggen. Door middel van een video- of audioportret, professioneel opgenomen en gemonteerd.

Het werk van de stichting is uniek in Nederland. Om het vastleggen van het levensverhaal voor iedereen bereikbaar te maken, kiest de stichting ervoor de portretten kosteloos aan te bieden. Dit betekent dat alle kosten gedragen worden door donateurs, fondsen en sponsors.
Meer informatie is te vinden op www.stichtinglivingmemories.nl.

KOM IN ACTIE EN MELD JE AAN OP WWW.LETSMAKEMEMORIES.NU

Gepubliceerd: 18 januari 2018 om 22:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×