Het ijs op met 'Halte Zwarteweg'

Zodra er maar een dun laagje ijs op de Westeinderplas verschijnt, kunt u de ijszeilers van IJszeilvereniging Westeinder over het spiegelende oppervlak zie scheren. Dit jaar hebben we nog geen ijs van betekenis gehad, maar toch hebben de makers van ‘Halte Zwarteweg’ de vereniging deze week uitgenodigd voor een gesprek. In het interview dat a.s. donderdag wordt uitgezonden, wordt gesproken over racen op het ijs, reizen om in het buitenland te zeilen en het bouwen van een DN (de meest gangbare ijszeiler).

Halte Zwarteweg‘ wordt gemaakt door cliënten van OTT Mendel (voorheen Heliomare) als onderdeel van de dagbesteding en wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: IJszeilen op de Westeinder

Gepubliceerd: 22 januari 2018 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×