Marloes haalt meer dan 1000 euro op voor overleden vriendin

In het Amsterdamse Bos vindt op 27 januari a.s. voor het eerst de Run for KiKa Winterrun plaats. Een van de deelnemers is Marloes IJff, zij loopt mee voor haar vriendin Janne, die toen ze 5 jaar was overleed aan kanker.

Marloes herinnert zich nog goed hoe fijn ze met Janne speelde. Het moment dat haar vader haar op zijn schoot nam en vertelde dat Janne was overleden heeft veel indruk gemaakt: “Wat ik heb meegemaakt heeft me gevormd tot wie ik ben. Het is de reden waarom mijn promotieonderzoek over de ziekte gaat en waarom ik ga lopen voor KiKa.”

Gulle vrienden
Marloes deelde haar verhaal op Facebook en dat leverde maar liefst 1.267,50 euro op voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). “Ik had nooit gedacht dat zo veel mensen mij zouden sponsoren en ik ben heel dankbaar voor alle donaties en lieve woorden.”

Kom ook in actie
Marloes roept iedereen in Amsterdam en omgeving op ook in actie te komen. “Als je van hardlopen houdt, doe mee! De run is voor groot en klein en de sfeer alleen is al de moeite waard. Kun je niet hardlopen, sponsor dan iemand die wel meedoet of neem een kijkje in het Amsterdamse Bos.”

Run for KiKa Winterrun
Hardloopevenement voor KiKa op zaterdag 27 januari 2018. Ren 5 of 10 kilometer in een winters en prachtig verlicht Amsterdamse Bos. Voor kinderen is er de KidsRun van 200 meter, 500 meter of 1 kilometer. Op het terrein zijn verder tal van leuke activiteiten voor jong én oud.

Sponsor Marloes: www.runforkika.nl/marloes-ijff of doe zelf mee en ga naar www.runforkika.nl/doe-mee-als-runner

Foto: Run for KiKa Winterrun

Gepubliceerd: 23 januari 2018 om 7:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×