Politie: relatief rustig Oud en Nieuw

Sprak het Aalsmeerse brandweerkorps eerder al van een rustige jaarwisseling, ook de politie in Aalsmeer zegt dat Oud en Nieuw relatief rustig is verlopen. Een politiewoordvoerder gaf aan: “In Aalsmeer waren alleen een aantal alcoholgerelateerde meldingen en veel overlastmeldingen van vuurwerk.” In de buurgemeente Uithoorn waren er naast deze meldingen ook nog drie autobranden. Tevens was er in Uithoorn een aanhouding voor belediging van een ambtenaar.

Tenslotte laat de gemeente Aalsmeer ook weten dat de jaarwisseling rustig is verlopen. Naast de hierboven genoemde voorvalletjes is er ook een bushokje vernield.

Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 2 januari 2018 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×