Voorleesdagen met slapende tijger

Voorlezen is elke dag een feest! Zeker tijdens de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari. De Bibliotheek Amstelland heeft twee mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd over hét prentenboek van 2018: “Ssst! de tijger slaapt”. Ook het voorlezen op de woensdagmiddag krijgt een feestelijk tintje.

Het programma tijdens de nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, met activiteiten in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn, ziet er als volgt uit:

– Woensdag 24 & 31 januari 15.30-16.30 uur, in alle vestigingen
Voorleesspecials: voorlezen en knutselen; Er wordt voorgelezen uit een mooi, grappig en kleurrijk prentenboek. Na afloop kunnen de kinderen (en ouders) lekker blijven knutselen. Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers. De toegang is gratis (leeftijd 2 t/m 6 jaar).
– Zaterdag 27 januari 10.15-11.00 uur, Bibliotheek Stadsplein
Kindervoorstelling: Ssst de tijger slaapt; Ton Meijer speelt samen met de kleintjes het verhaal van de slapende tijger. (leeftijd 2 t/m 7 jaar).
– Zaterdag 3 februari 10.15-11.00 uur, Bibliotheek Aalsmeer
Muzikale voorstelling: Ssst de tijger slaapt; Vol enthousiasme en humor neemt Katiuscia Principato de kleintjes mee in het verhaal van de slapende tijger. (leeftijd 2+).
– Woensdag 31 januari 15.30-16.30 uur, Bibliotheek Uithoorn
Voorlezen met muziek: De Kusjeskrokodil; (groot)ouders kunnen samen met hun (klein)kind luisteren naar dit mooie verhaal. Meezingen en dansen op de muziek mag. Na het voorlezen kunnen de kinderen (en ouders) lekker blijven knutselen. De toegang is gratis (leeftijd 2 t/m 6 jaar).

Meedoen aan een van deze activiteiten kan eenvoudig door een kaartje te kopen via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken. De bieb wijst er wel op er op tijd bij te zijn, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per activiteit.

Bron: Bibliotheek Amstelland

Gepubliceerd: 13 januari 2018 om 11:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×