Burgemeester Nobel 200e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was Annemieke Hollander de 199e gast in ‘Door de Mangel’. Zij sprak ronduit over de Roparun. Met Pinksteren loopt zij met haar ‘Team Hollander’ de Roparun, dit keer van Hamburg naar Rotterdam: meer dan 500 km hardlopen voor het goede doel. “We doen dit niet alleen met 8 lopers, maar er is een heel team bij betrokken”, aldus Hollander. Om dit goed te kunnen organiseren, heeft zij de drie eigenschappen die zij noemde in het programma wel nodig: actief, sociaal en engelengeduld.

Het voorwerp van de burgemeester. Wat is het?

200e gast
Komende maandag is de 200e uitzending van de Aalsmeerse talkshow. Op 9 september 2013 startte dit populaire praatprogramma met als eerste gast wethouder Gertjan van der Hoeven. Vele bekende en onbekende Aalsmeerders en Kudelstaarters volgden. Na ruim twee jaar ontvingen broer en zus Elbert en Mylène Huijts de 100e gast. Toen werd Gerard Joling door de mangel gehaald. Ook voor deze 200e uitzending ging het presentatieduo opzoek naar een bijzondere Aalsmeerder als gast. Dat is Jeroen Nobel geworden, de waarnemend burgemeester van Aalsmeer. Ook Nobel zal maandag 19 februari vanaf 19.00 uur op de bekende wijze ondervraagd worden en zal zijn favoriete muziek laten horen. Mocht u een vraag hebben voor de burgemeester, stuur dan een mailtje naar info@radioaalsmeer.nl of via Twitter #DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur.

Gepubliceerd: 12 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×