Go Café: Back to the Future

Donderdag 22 februari kunt u een kijkje nemen in de toekomst van de groene sector.  Ir. Thijs Simons, senior beleidsmedewerker van Plantum, de branchevereniging voor bedrijven uit de sector plantaardig uitgangsmateriaal, praat u bij over de ontwikkelingen in de glastuinbouw. Welke bedrijven gaan door, welke haken af? Wordt het groot, groter, grootst of zijn het de kleine bedrijven die rechtstreeks hun weg vinden naar de consument middels het ‘local for local’- principe?

Daarna neemt Marco van de Koppel, eigenaar van Horti Experience en intensief betrokken bij Bloomon, u mee naar misschien wel de meest trendy bloemenwinkel op ‘the internet of things’.

Tijdens de netwerkborrel krijgt u letterlijk bits & bites. Naast lekkere hapjes en drankjes kunt u een reis maken in een virtuele wereld in samenwerking met VR-House, een startup gespecialiseerd in virtual reality (VR).

Dit Go café wordt georganiseerd op Wellantcollege MBO Aalsmeer tijdens de projectweek ‘Future Investments’, waarin tuinbouwbedrijven hun vragen voor de toekomst aan studenten hebben voorgelegd.

Waar Wellantcollege MBO, Linnaeuslaan 2, 1431 JV Aalsmeer
Wanneer 22 februari 2018
Tijdstip Inloop: 16.00 uur
Aanvang: 16.30 uur
Afronding: 19.00 uur
Entree Toegang gratis, aanmelding verplicht via deze link

Gepubliceerd: 4 februari 2018 om 13:08 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×