Jos van Beest en Mariëlle Koeman in Nieuwe Meer

Jos van Beest kan zo langzamerhand de ‘huispianist’ van de Nieuwe Meer worden genoemd. Hij staat met zijn trio (met Erik Schoonderwoerd op bas en Ben Schröder op drums) garant voor een lekker swingende jazzmiddag. Wegens het grote succes van een vorig optreden wordt hij opnieuw vergezeld door zijn echtgenote, de zangeres Mariëlle Koeman.

Mariëlle Koeman is een zangeres die van nature een prachtige stem heeft. Zij legt warmte en diepte in haar muziek, zoals de componisten van haar zorgvuldig uitgekozen repertoire het bedoeld hebben. Zo brengt zij een breed repertoire uit het onuitputtelijke ‘American Songbook’, die zij op geheel eigen wijze vertolkt.

Eigen signature
‘Mariëlle heeft een zeer eigen “signature” een stijl en eigen manier hoe zij “in de song kruipt” en waarmee zij zich onderscheidt in haar stijl, waarmee melodie en tekst nog meer spreken,’ zo sprak First Lady of Jazz Rita Reys lovend over haar.

Jazz op de Nieuwe Meer is dit voorjaar op 25 februari, 25 maart en 29 april 2018 steeds op zondagmiddag vier uur. Voor het jazzweekend op vrijdagavond 29 juni, zaterdagavond 30 juni en zondagmiddag 1 juli zijn drie bigbands uitgenodigd. Adres de Nieuwe Meer: Stommeerweg 2, 1431 EW Aalsmeer. Toegang: uw gift

Foto: Jos van Beest (l) en Mariëlle Koeman (r)

Gepubliceerd: 15 februari 2018 om 23:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×