Kinderburgemeester Derek genomineerd

Derek Buikema, de Kinderburgemeester van de gemeente Aalsmeer is genomineerd voor een Rookvrije Generatie Award. Deze award is bedoeld voor gemeentes, (sport)verenigingen, scholen, recreatie, zorginstanties en personen die een actie voeren voor een Rookvrije Generatie.

Rookvrij opgroeien moet vanzelfsprekend worden. Ieder kind dat geboren wordt, moet de kans krijgen om volledig rookvrij op te groeien. Dit kan in een rookvrije omgeving, zonder de verleiding van glimmende pakjes en toegevoegde smaakjes aan sigaretten en met goede voorbeelden om zich heen.

Opgroeiende kinderen beschermen
In elke fase van het opgroeien zouden kinderen beschermt moeten worden tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Zodat ze opgroeien als een generatie die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Derek is genomineerd in de categorie “Personen’. U kunt helpen Derek zijn ambitie waar te maken: rookvrije schoolpleinen en sportverenigingen. Stemmen kan via deze link.

Gepubliceerd: 3 februari 2018 om 15:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×