VVD zet Mike van der Laarse in het zonnetje

Fracties van de VVD reiken rondom Valentijnsdag taarten uit in veel Noord-Hollandse gemeenten. De actie, inmiddels voor het twaalfde achtereenvolgende jaar gehouden, is bedoeld om mensen die belangrijk werk verrichten voor de lokale gemeenschap in het zonnetje te zetten. Statenfractielid Petra Kirch, regionaal aanspreekpunt voor Amstelland en Meerlanden, vergezeld door fractieleden van de VVD Aalsmeer-Kudelstaart hebben dit jaar een taart uitgereikt aan Mike van der Laarse.

Onder het genot van een kopje koffie bij Multi Supplies aan de F.A. Wentstraat te Aalsmeer werd afgelopen vrijdagmiddag door de VVD-ers uitvoerig stilgestaan bij de vele verdiensten van Mike “Multi” voor de Aalsmeerse gemeenschap. Naast de vele Aalsmeerse evenementen en clubs waar Mike bij betrokken is ging het gesprek uiteraard over de in 2013 opgerichte Mike Multi Foundation, welke door het personeel van Multi Supplies aan Mike cadeau is gedaan.

De Foundation richt zich onder meer op sponsoring en ondersteuning van gehandicapte sporters, zoals de rolstoeltennisser Ruben Spaargaren en Jetze Plat, paralympiër handbiken en triathlon. Mike’s moeder, Lenie van der Meer, welke in 2013 is overleden, werkte al met lichamelijke en/of gehandicapte sporters, hetgeen Mike voort wilde zetten. De Foundation zet het werk voort van de door haar opgerichte Stichting Meer Armslag en biedt financiële ondersteuning aan zwemmers met een beperking, Deze kunnen in clubverband bij Oceanus
zwemmen.

Uiteraard kwam ook de belangeloos door Multi Supplies ondersteunde Moorkoppen actie ter sprake, waarbij van elke in de periode van 2 tot 7 februari verkochte Moorkop € 0,50 naar Kika (Kinderen Kankervrij) is gegaan.

Zonder zijn gezin en medewerkers zou Mike het vrijwilligerswerk niet kunnen doen. Hij heeft hun steun hard nodig, maar het zou goed zijn indien de Mike Multi Foundation ook door andere (al dan niet) Aalsmeerders wordt ondersteund.

Foto: VVD Aalsmeer-Kudelstaart

Gepubliceerd: 11 februari 2018 om 15:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×