Boottocht voor Aalsmeerse ouderen

Velen zullen zich nog herinneren dat de boottocht van de gezamenlijke organisaties, die gepland stond voor 13 september vorig jaar, niet door kon gaan wegens de storm die dag. Maar nu zijn we paar maanden en diverse besprekingen verder en is er besloten om de boottocht alsnog te laten plaatsvinden op vrijdag 18 mei as.

De zorgcentra verzorgen de inschrijvingen van hun bewoners en het Rode Kruis nodigt weer hun gasten uit om mee te varen die dag. Dit jaar is er de beschikking over een grote boot waarop heel veel mensen mee kunnen. Daarom een oproep aan iedereen die een dagje mee zou willen varen. De boot vaart dit jaar via de Ringvaart richting Amsterdam en gaat via de grachten en het IJ weer richting Aalsmeer. De kosten zijn €45,- per persoon en is inclusief koffie, gebak, lunch, drankje en hapje en men wordt ook nog van huis gehaald en weer thuisgebracht.

Dus wilt u zich aanmelden dan kan dat vóór 15 april as. door te bellen naar een van de volgende telefoonnummers: Ineke Hoogeveen: 0297-328613, Marie Kluinhaar: 06-20893879 of Wenneke Vooges: 06-30770852 . Maar doe het snel, want vol=vol.

Gepubliceerd: 27 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×