Gevonden handgranaat zorgt voor consternatie

In de Aalsmeerse Duikerstraat ontstond donderdagavond de nodige consternatie. Een jongeman kwam thuis met een in Amsterdam gevonden voorwerp dat sterk op een handgranaat leek. Toen hij thuis het voorwerp liet zien ontstond er de nodige paniek en moest de jongen de granaat in de tuin gooien en de politie bellen.

De politie alarmeerde diverse instanties en de straat in Aalsmeer-Oost werd uren afgesloten door agenten en de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingeroepen.

Het ‘explosief’  is door de EOD onschadelijk gemaakt, waarna de straat weer werd vrijgegeven. De man is door de politie ‘aan de tand gevoeld’. Het is nog onduidelijk hoe de man aan het object gekomen is.

Gepubliceerd: 22 maart 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×