Informatieavond Green Park Aalsmeer en Royal FloraHolland

Op maandag 26 maart 2018 houdt de gemeente een inloop/informatieavond over de ontwerp bestemmingsplannen ‘Green Park Aalsmeer, deelgebied 6’ en ‘Royal FloraHolland Centrum, Oost en OLV’. Van 23 maart tot en met 3 mei liggen deze ter inzage. De plannen hebben betrekking op zowel deelgebied 6 van Green Park Aalsmeer als de bedrijventerreinen van de bloemenveiling.

Het gebied van deze plannen bevindt zich tussen de Middenweg, N201, Legmeerdijk, Zwarteweg en de Molenvlietweg. De toekomstige Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) Greenport is ook onderdeel van het gebied. Dit is een vrije en snelle transportroute aan de achterzijde van de bloemenveiling die aansluit op de Middenweg. De transportroute is nodig om de bedrijfsgronden van locatie Oost verder tot ontwikkeling te kunnen brengen.

U bent tussen 19.30-21.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis om vragen te stellen en in gesprek te gaan met bestuurders en medewerkers van de gemeente.

Foto: Gemeentehuis Aalsmeer

Gepubliceerd: 20 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×