Twee klusteams aan de slag voor 'Let's Make Memories'

Twee klusteams zijn hard aan het werk voor de actie Let’s Make Memories. In de gehele regio hebben zij diverse ‘klussen’ gedaan om geld te verzamelen voor de ‘Stichting Living Memories’. Zo hebben zij een hotelkamer schoongemaakt, vogelkooitjes in elkaar gezet, bier getapt, broodjes gesmeerd voor de spinners, gebloemschikt. En nog veel meer.

De spinners gaan door tot 18.00 uur en houden het nog altijd vol. Er zijn dertien teams en drie mensen spinnen zelf de volle 10 uur alleen. Ook zij hebben zich laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
Ook is er in Studio’s Aalsmeer van alles te doen. Zo was er vanochtend een bootcamp, konden kinderen zich laten schminken en was er een man die metershoge zeepbellen maakten, is er een patat- en poffertjeskraam, optredens van Menzo Kortland en Dennis de Zingende DJ.

Alles is live te horen op alle lokale omroepen uit de regio en natuurlijk kunt u tot 19.00 uur langskomen in de Studio’s Aalsmeer.

Foto: Laurens Niezen Fotografie / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 24 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×