Acteur, schrijfster, kunstenaars en goed doel in ‘That’s Life’

Het maandelijkse kunst en cultuurmagazine met Jenny Piet en Wilbert Streng is donderdagavond weer tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren. Debby Albers komt met haar nieuwe boek Vrijheid, een roman over het woelige leven van Sophie die in alle opzichten op zoek is naar de vrijheid in haar leven. Het is het tweede boek van deze Aalsmeerse schrijfster en ze komt ons bijpraten wat schrijven voor haar zo bijzonder maakt. Verder acteur Jack Bontekoe over het toneelstuk ‘Een zaak van de Familie’ van toneelvereniging Maskerade die komend weekend in Uithoorn te zien is. Ook neemt hij regisseur Stan Limburg mee. Het is een comedy met veel zwartgallige humor, misverstanden en ze zijn allen op zoek naar geluk. Een dolkomische avond en we zijn benieuwd naar de preview van dit zeer professionele gezelschap.

Natuur in alle Toonaarden
Ook aan de orde de expositie momenteel in het Oude Raadhuis: Natuur in alle Toonaarden. Heleen van Haaften neemt de twee kunstenaars Juke Hudig en Annette van den Bergh mee naar de studio om over hun prachtige werk te vertellen. We sluiten af met de Stichting Corantijn die inzamelingen houdt om mensen in Suriname te helpen, het is er zeer schrijnend en vooral voor jonge kinderen zijn veel spullen nodig. Marion van Berkum komt ons over dit mooie doel vertellen en waar we haar mee kunnen helpen. De radiotechniek wordt verzorgd door Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet

Gepubliceerd: 9 april 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×