‘Echt Esther’ interviewt Peter van Lo over boeddhisme

Peter Van Lo werd boeddhist en de titel Sri Annatta is hem verleend na een lange serie van meditaties, met nadruk op het aspect ‘zonder zelf’. Sri Annatta woont en leeft al vele jaren in Thailand en geeft les in onder andere meditatie en mindfulness. Hij brengt deze lessen ook naar Nederland en geeft hier retraites. Kort geleden kwam van hem een nieuw boek uit, de spirituele biografie ‘Reis naar Metta’. Esther vindt het een eer dat Sri Annata donderdag 12 april haar gast is. Zijn boek geeft een inkijk in zijn bijzondere leven. Esther is benieuwd hoe hij het ervaart om nu in Nederland te zijn, want wij leven natuurlijk in een totaal andere cultuur. Heb jij een vraag voor Sri Annatta, mail deze dan voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 9 april 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×